Fotbollsskola 2015

Ifjol firade fotbollsskolan 20år. I år fyller ju ESK 80år med festdatum så som 6/6 och 25/7.  Redan den 9/5 börjar ju bygdens 600-års firande med arrangemang på Lyckevallen också under em dvs 13-16. Åter till fotbollsskolan som äger rum vecka 25, Sö-on 14-17/6. Exakta tider återkommer vi till senare utifrån dagarna men ledare kommer ansluta från dels kommunens feriepraktik och sen fyllas på med ytterligare några direkt från ESKs verksamhet. Anmälan sker på landslagetsfotbollsskola.se och där fyller man i alla uppgifter direkt när man sökt fram föreningen Ervalla SK. Foldrar delas också ut i bygdens förskola/ skola under tisdagen. Åldern är 5-13år och det har de senaste åren lockat ungefär 35-45 barn vilket är jätteroligt och en bra siffra i bygden! 

 

Share on Facebook