Bygdesuccé

Ja det kan man verkligen säga i dessa tider. Igår en knökfull kyrka med en “Beatleskonsert” som bjöd på sig själva. Ikväll sista hälsoträningen i bygdens idrottshall för säsongen, ev drar gänget och springer i Kvarntorpstrappen nästa onsdag. Isf bestäms det ikväll på plats i hallen, Järletrampet på fredag 1/5 kl 10:00 med start och mål i Järle får ni inte missa! Programmet till Valborg i morgon torsdag ser ni nedan men traditionsenligt firande med vårtal, brasa och samkväm! Andra indikatorer som är bra att känna till, fler nyfödda än avlidna i bygden det senaste året. Likaså fler inflyttade än utflyttade och båda dessa grupper (nyfödda och nyinflyttade) uppmärksammas på nationaldagen nere vid Lyckevallen. Bygdens skola ökar med fyra nya elever inför hösten vilket ger en extra slant och håller i en fin trend, ni är lyckligt lottade mina vänner! Ta vara på allt och ta inte allt för givet, tillsammans hjälps vi åt. 

“Bygden framför allt” 

  

Share on Facebook