Utställning x2

Först av allt, 10:00 rullar ekipagen iväg från Järle station i årets upplaga av bygdeklassikern, Järletrampet. Ny månad nya äventyr och av maj månad att döma i kalendern så behöver ni inte åka långt för att uppleva det mesta runt knuten. Den 9/5 är det två utställningar, en i Sjöbodastugan som kommer rulla hela sommaren till 5/9. Exakta öppettider återkommer vi med men samordnare där är Bo W. Hur som så börjar den i samband med hembygdsföreningens 90-års firande. I församlingshemmet har Barbro C inkvarterat sig med utställning av konstnären Sören Eriksson. Detta äger rum mellan 12-15 och vid hembygdsgården är start och stopp tiden 11-15. Även ett konstlotteri äger rum av 300 lotter a’ 30:-/st med ett första pris, en avbild av sitt hus el dylikt målat av Sören Eriksson. Detta var det om utställningarna och det är lätt att info drunknar i mängden då kickoffen den 9/5 rivstartar på alla håll i bygden. Lägg därtill Lyckevallen på em och Ervalla Gård på kvällen, där kommer mer info framöver, detta inlägg fokusera på dagens cykling och nästa lördags utställningar i bygden! 

 

  

Share on Facebook