Bygdens bästa bonde

Bygdetv säsong två tänkte ju kryddas med en tävling på 10 hugade bygdebor. Idag är det tre kvinnor och en man anmälda till sommarens tävlingar. Kvoten för kvinnor stänger vi och hoppas på minst en man gärna två att anmäla sitt deltagande via nyhetstips@bygdenytt.se. Blir det minst fem kör vi igång ett lightconcept i samarbete med LRF detta 600-års jubileum. Prissumman förändras men kryddas med ära och berömmelse via en ståtlig pokal istället. Datum när dessa tävlingar går avstapeln kommer delges här allt eftersom om vi nu bara kan hitta den “förlorade” drängen (el 2st) som ställer upp och tävlar med övriga anmälda deltagare. Hjälp till att sprid detta vidare så kanske startfältet är fyllt innan helgen är över! Först till kvarn……….

Järletrampet igår plockades hem av Roland Ekström och en ny klassiker medalj skall inom kort få delas ut till Clara Sundqvist som igår slutförde sin klassiker, inte ens en punktering kunde stoppa henne. Nästa moment sker vid Norsebäcksbadet den 16/8! 

  

Share on Facebook