Cupfest & boule

Ja det vankas cupfotboll på bygdens nöjesfält. ESK möter IFK Askersund i 16-dels final. Det är alltså inte kommande final med John Alvbåge även om hans fru kommer från bygden och han med familj är här ibland när möjlighet ges vid lediga tider. Vinna eller försvinna hur som i kvällens match som drar igång kl. 19. Den senaste i raden av sektioner inom ESK är boulen där Claes L är sammankallande kör igång kl. 18:00 på torsdag och rullar sen på varje torsdag. Enda passusen är om vädret skulle vara otjänligt, vi hoppas på en strålande fin sommar. Då de nyanlagda banorna inte ligger vid Lyckevallen utan vid hembygdsgården så är det “prova på spel” på lördag mellan 11-15 när hembygdsföreningen firar sina 90-friska år på nacken. Bygden där allt händer och i sommar kommer det verkligen slå in, dela hela bygden skall leva!   

Share on Facebook