Hus till salu

Det skulle man ju kunna tycka är tråkigt att så blir fallet men hemförhållanden ändras och människor blir ju snart äldre än yngre har vi ju lärt oss. Så därför spid bland nära och kära att det nu finns hus till försäljning i såväl Järle, Tingstorp som Avdala att införskaffa. Dessa kommer gå som smör i solsken och nyss såldes ju ett hus i Sundtorp till en barnfamilj. Det är människorna som bor här som gör bygden, jag myntar ju med en dåres envishet att om inte människor som bor på landsbygden pratar väl om den vem gör då det? Svartmålning och offerkofta kommer bara spä på fördomarna, här finns kraften, engagemanget och drivet. Bygden lever och vänder allt fler trender till rätt håll, inte gratis utan på grund av hårt ideellt arbete för att man tror på och älskar bygden så man lägger ner sin själ i den. Bilden nedan är från söndagens firande i Kils församlingshem då Tomas Rådehed uppvaktades från bygden av Kurt Jantzen. Det finns många engagerade eldsjälar som med sin äkthet driver olika projekt vidare mot nya mål och meningar. Fler och fler får upp ögonen för vår bygd och dess samverkan som ger ringar på vattnet. 

 

Share on Facebook