Radio, tidning & podd

Mycket media inför 600-års firande blir det. Kul att banderollerna efter R50 med ca 15000-20000 bilar om dygnet ger utdelning. Även de så klart inne i byn likaså, även om inte lika många åker där! Denna torsdag samt tidigare också förstås har varit att verkligen bära fram budskapet om bygdens firande tillsammans med hembygdsföreningens (90-år) och sportklubbens (80-år). Det händer verkligen saker och ting just nu och framgent i sommar. Det är extra kul när det visas sån uppskattning för vad som görs. Själ och hjärta för nåt man brinner för ger resultat och det är så tacksamt och smickrande för såväl en själv som för bygden. Bortsett NA och Länsposten så var det intervjuer med såväl Radio Örebro på plats i bygden hemma hos Gunnar Andersson. Det märks att det når väldigt många då telefonen burrar konstant efter man slagit på den igen efter sändning. Efter lunch var det inspelning av församlingens radiopodd inför firandet. Båda dessa kommer länkas härifrån när det är klart så ni lätt kan klicka på och lyssna! På lördag drar det igång och sen håller det på till Ervalladagen 5/9! Häng med nu kör vi med ångan uppe hela sommaren, varmt välkomna. 

  

Share on Facebook