Arbetsdag i bygden

Till alla er som mejlar om både det ena och det andra, tack. Tusen tusen tack! Det är ni alla som gör bygden till den fantastiska plats den verkligen är. 90-års programmet ser ni på bilden och övriga hålltider under lördagen kommer uppspaltat i morgon dagens inlägg. Idag putsas det på hembygdsgården, det klipps och målas på Lyckevallen, församlingshemmet laddar för konstutställning och Ervalla Gård bjuder upp till dans då det lagas mat så oset sprids som en apertiff över bygden. Mejla in om nåt skall in i tidsschemat inför i morgon, om det är någon förändring eller nytillkommet så allt är aktuellt inför lördagen som är först ut i firandet av sockens 600åriga sommar. nyhetstips@bygdenytt.se och tro det eller ej men igår passerade denna interaktiva anslagstavla 400 000 unika besök sen starten 1/1-2012, gisses att man blir rålös men den verkar ju verkligen behövas. Den är också precis just till för det också, förmedla goda exempel så fler blir informerade och delaktiga det stärker stoltheten i bygden! 

 

Share on Facebook