Bygden framför allt

“När alla vännerna gått hem, festen är slut för längsen”, sjunger ju Gessle och Gyllene Tider. Lite så var ju måndagen men det bästa då är ju att det kommer fler datum (fyra till) med bl a sommarens höjdpunkt i Hult Säteri den 25/7, bygdefestivalen med Svenne Rubins m fl. Nu är förköpet öppet igen, se länk nedan och marknadsföringen har legat lågt då inte arrangemang skall konkurrera i bygden utan samverkas! Det är jättekul med alla frågor och mejl om lördagens firande och några frågor kan jag besvara andra delges när sammanställningar mm är klara allt eftersom; Ang varför medeltidsfesten slutade kl. 23 berättade Christina var att det inte söktes längre efter önskemål från ägarna av Ervalla gård. Alkoholtillståndet vid Hult säteri är till kl. 01:00 varav festivalen mm musik och alltihopa kan hålla på tills dess. Ang Champagnen så hälsar Barbro att det är först till kvarn av de återstående flaskorna, dessa beställer man via Systembolaget. Vi tar med oss tips och idéer på både stort och smått för att hela tiden ligga i framkant på alla arrangemang. Fortsätt att mejla in synpunkter och åsikter, tar man kritik på rätt sätt utvecklas bygden hela tiden till det bättre. Sitter man mest och gnäller ja då kommer man tyvärr inte så långt! Det är ju här allt händer! 

Länken finns här! 

  

Share on Facebook