Ny hemmamatch

Lyckevallen slår ikväll igen upp biljettluckan. I lördags var ju Stig Jarl upptagen med att arrangera fest men ikväll skall han enligt rapporterna vara tillbaka i kuren. Förra måndagen slog man ut Askersund i cupen, härnäst i juni månad väntar Div 4 laget IFK Örebro. I torsdags slog man fjolårets serietvå med 6-2 hemma och ikväll är det dags för nästa seriematch i norrasexan och denna gången gästar GSBK vårt “nöjesfält”. 80-års firande ESK laddar vidare på många olika håll och kanter och denna sommar kommer gå till historien som en av de mest händelserika på många år tillbaka. Nationaldagsfest och bygdefestivalen ligger föreningen bakom och lägg därtill alla ordinarie matcher för alla lagen under säsongen! Varmt välkomna ner och stötta laget på deras väg, spelarna och ledarna i seniorlaget spänner bågen mot toppen av serien. Med en extra spelare på läktaren kanske det kan gå vägen! 

 

Share on Facebook