Bygdens bästa bonde

4-1 skrevs siffrorna till igår kväll på Lyckevallen, ännu en hemmaseger för ESK. Vill ni veta mer om 80-års firande ESK så är nu länken inklippt där jag, Niclas och Gunnar prata bygdeutveckling och sportklubben. Den 6 juni börjar filmandet och tävlingen “bygdens bästa bonde”. Vilka de fem tävlande är kommer avslöjas pöompö här men enväldig domare detta första året är Anna Käll. Hon hade gärna varit med och tävlat men låter sig meddela att nästa år då är hon med när barnet är fött. Första tävlingen är en femkamp efter derbyt mellan ESK -Axberg på Lyckevallen. Det kan självklart bevittnas med publik som följer de tävlande genom de olika grenarna. Det kommer bli en spännande sommar och övriga datum bokas in allt eftersom men landsbygden är verkligen på tapeten och hårt arbete lönar sig alltid i det långa loppet. Vad sägs bara om lilla Kvinnerstadagen dvs kokottedagen med kosläpp mm inför alla nyfikna förskolebarn i solskenet, det finns absolut en framtid.
 Ervalla SK 80år 

  

Share on Facebook