Två månader

Lördagen den 25 juli är det dags. I samband med 600-års firandet så firas ESK 80-år, med allstarmatch och bygdefest. 15:00 spelar “stjärnor från förr” match mellan ESK-ÖSK sen kl 18 drar bygdefestligheterna på Hult säteri igång. Det plockar iväg ett 10-tal biljetter i veckan vilket är väldigt skojigt och uppskattat och till i fredags hade 132 biljetter sålts i förköp. Det är ju långt ifrån “bara” Svenne Rubins som spelar på denna festival. Servering i form av mat och öltält sker på plats och kvällen är tillägnad familjerna i första hand med förhoppningsvis en fin sommarkväll på landet i bygden. Vädret har vi dock ingen makt över även om församlingen i bygden gör sitt yttersta i strävan om gott väder, är bara humöret på topp bland besökarna så ordnar sig resten. Stort tack till “hobbe” som bidrar enormt i sitt marknadsföringsstöd nu i denna lönehelg! 

  

Share on Facebook