Skolinfo 15/16

Rätt intakt bortsett två saker, Sofia Persson lämnar bygden och klass 3-4. Där är tjänsten just nu vakant. Likaså gällande musiklärartjänsten så flyttar Elin Ronnheden vidare och där söks en ny lösning då ordinarie musikläraren Monica Rause’us Sturzenbecker är fortsatt tjänstledig för studier. Stort stort tack till Sofia och Elin med önskan om lycka till på framtida arbetsplatser och tack för er tid på bygdens skola. Sprid gärna bland vänner och bekanta att två tjänster finns ute ang bygdens skola. Lärare 3-4:an och vikariat som musiklärare, båda utannonseras just nu hälsar Rektor Elisabeth Long. När det gäller musiklärartjänsten så är den både för bygdens skola och Ölmbrotorps skola på anner sia åa i landskapet Närke. Grunden till en levande landsbygd är ett kunskapsnav i bygden för alla barnfamiljer i närområdet. 

  

Share on Facebook