Radiobygd

Ikväll är det dags för bygdelagsmöte för alla fjorton föreningar som valt att samverka för en ännu bättre och levande bygd. På dagordningen står bl a; Utvärdering 9/5, fd Coopfastigheten, utsmyckning i bygden, ervalla.nu, sommarjobbare, Ervalladagen 5/9 och övriga 600års firardatum mm mm. Hoppas på bra och friska diskussioner som hela tiden utvecklar bygden. För er som lyssnade imorse så döptes bla krokodilerna utefter R50 på väg in i bygden. Efter det sen följdes LRFs ordf för bygdens lokalavdelning Birgitta Hansson som pratade sig varm om att fler borde köpa svenskt lammkött. Så viktigt att fler får upp ögonen över närodlat och närproducerat, det gynnar alla i en levande bygd. Det är bara att fortsätta det goda arbetet med att informera vikten av stödja närområdet det ger fler jobb också. 

  

Share on Facebook