Planeringsmöte

Midnattsolsrallyt först och där är allting nu officiellt att sträcka fem går i mål i södra bygden. Kl 10:32 kommer första bil till bygden och sen rullar det på med idel gamla storstjärnor från förr. Blomqvist, Eken, Mats Jonsson mfl mfl. Nu till kvällens planeringsmöte med Gårn kl 18:30 i matsalen. Hösten skall spikas innan sommarlovet och bygdekollot skall sättas ner foten om. Hittills har två familjer anmält intresse för vecka 32 och sen kan ju några ha meddelat styrelsen för Gårn. Hur som så ser det mörkt ut och det händer ju rekordmycket i sommar så om detta återkommer 2016 igen så är det ingen “ko på isen”. Information om hur det blev kommer här under torsdagen men besök nu planeringsmötet allesammans med barn i bygden då Gårn fyller en viktig funktion i bygden.  

Share on Facebook