Bygdens gruvor

 Ny vecka och nya siffror ang sommarens festival, 145 sålda förköp och vaknar då snart bygdeborna till så kommer detta gå i rask fart på slutet. Personer från Dalarna i norr till södra länet har hittills inhandlat biljetter. Sök Svenne Rubins på Ticnet så kommer bygdens spelning upp. Nu till kvällen arrangemang som är ett samarbete mellan bygdens hembygdsförening och Axbergs-Hovstas hembygdsförening. Utflykt och avfärd 17:30 från hembygdsgården till “bygdens gruvor”. Spännande att se vart spåren leder gänget som är med på arrangemanget. 17:30 är samling och kl 18 är tanken allt är igång på plats vid utflyktsmålet. Om det är ett eller flera återstår att se men häng med vet ja så botar du din nyfikenhet för en kväll och målet ligger ju någonstans i bygden vart fall. 

 

Share on Facebook