Sommarcafé

Järle station håller öppet hela sommaren och hembygdsgården kör två veckor med start igår. 22/6-5/7 mellan 11-17 alla dagar dessa två veckor så passa på att cykla eller gå till Ervalla i början av sommaren och hela sommaren till Järle. På onsdagarna under dessa två veckor kommer det vara musik i sommarkvällen med lokala artister, dvs vid hembygdsgården i Ervalla alltså.  
först ut i morgon är; 24/6 18:00 Daniel Wester och Linda Nordin Johansson

För att sen följas åt ett klurigt musik korsord av Ulf Helmer onsdagen den 1/7 kl 18:00. En försmak av vad som kommer bjuda era musikaliskas öron på Hult säteri den 25/7. Lokala förmågor ihop med Svenne Rubins för bygdens alla boende och besökare. 

Allsång i slutet av sommaren blir ingen, vi laddar för 2016 då det händer så ofantligt mycket redan i bygden detta 600-års firande med alla “stölligheter” redan för vår vackra bygds skull! Därmed kommer ingen få höra mig “sjunga” i år på allsången vart fall! 

  

Share on Facebook