Midnattsolsrallyt

Ingen Kenny Bräck i årets upplaga av Midnattssolsrallyt men i övrigt en stor skara kända rallystjärnor intar bygden idag på fm. VM tvåan i WRC klassen Jonas Andersson karläsare till Mads Östberg kommer medverka i rallyt som kartläsare till Tomas Tideman. Övriga “rävar” i rallyt är ju “mäster” him self Stig Blomqvist, Mats Jonsson och bl a Curt “curre” Lundmark som kartläsare, fd hockeycoachen och många många fler. 10:32 drar sträcka fem igång med målgång i södra bygdens hörn. Starten sker bakom Folkets hus i Ölmbrotorp och sen är det “seltorpssträckan” som gäller ut till målet strax innan rondellen vid R50. 

Bygdenytt.se kan också redan här och nu avslöja nästa rally i bygden som sker den 17 oktober med den klassiska Rikspokalen som SMK Örebro traditionsenligt förlägger i bygden. 

 

Share on Facebook