Ny månad, nya tag

Om juni var innehållsrik så startar juli i högsta fart eller vad sägs om detta veckoslut. Hästtävlingar vid bygdens ryttarbana i dagarna tre med besökare från när och fjärran. På söndag sen slår caféet igen vid hembygdsgården efter två veckors öppethållande. Kl. 15 avslutas musik i sommarkvällen (ja på en em) med uppträdande av Tommy Glennberg. Kl. 18 på söndag meddelar församlingen att det vankas traditionsenlig sommarkonsert i bygdens kyrka. Sist men absolut inte minst så äger traditionstyngda Nordansjömötet rum på söndag em kl. 14:30 vid kapellet i östra kyrkbyn. Ikväll var det stor underhållning av bygdens vaktmästare i skolan då han, Ulf Helmer alltså höll låda med sitt välbesökta musikkryzz. Det händer nåt hela tiden här omkring, håll utkik och besök några av alla arrangemang! 

 

Share on Facebook