Tävling! 

 Dels ligger det en tävling på Ervalla SKs facebook sida att man skall dela och gilla inlägget. Detta gäller även er som inte har socialamedier att mejla in ditt namn till nyhetstips@bygdenytt.se och berätta hur du sprider festivalen till vänner och bekanta så är du med i utlottningen av en familjebiljett (värde 500:-) på söndag kväll (12/7 samt 19/7). Två familjeplåtar lottas alltså ut via ESKs FB sida, bygdenytt.se och instagram sidan “Klysna”. Sprid sprid sprid så kan du vara den lyckliga familjen som får se arrangemanget fritt. En tredje del av alla biljetter är nu sålda, helt galet med två veckor kvar och vilken dag som helst står det i NA och taket är nått. Festivalen är först och främst för bygdebor men är ni inte på tå så kommer det (redan sålts) besökare från Dalarna, Värmland och Sörmanland. Förutom Närkingarna och Västmanlänningar förstås. Behöver ni hjälp att ordna biljetter så säg till annars så är det Ticnet.se som gäller. Nu kör vi och tempen stiger för varje dag som går och det är en grym afton musikaliskt sett som ni har att se framemot. Lokala artister boendes nära dig varvat med feelgood bandet Svenne Rubins. Dela detta inlägg också till nära och kära! Parkeringarna kommer ligga nära och (förhoppningsvis) räcka till men bygdebor cyklar antar vi då hälsan är viktig host host. Varmt välkomna återigen hälsar ESK och LRF via Mäla/P-Å. 
 

Share on Facebook