Bygdetv 2: 2 & 3

Ni som har sett och hört avsnitt tre säsong två redan vet att vi legat på latsidan av den enkla anledningen att många filmsekvenser sparas i år till jubileumsfilmen som släpps senhöst/ vinter 2015. Eller vart fall beställas hösten och levereras till jul igen då det blev en väldig succé ifjol när 200st försvann i ett nafs. Filmandet är i sig inte mindre över hela året men klippandet inför varje avsnitt blir mindre då det i år blir ca totalt 10-11 a snitt och resten ovisat material till dvdn. Årets tv avslutas till 17 okt då Rikspokalen avgörs. Fortsätt gärna ha åsikter om platser, personer mm som bör visas upp för det finns mycket kvar än att visa upp så hängmattan får vila ett tag till. Avsnitt 2 och 3 har ni noga påpekat inte blivit länkade ni som inte hittar dem ändå. 

Se nedan och fyran är redan under produktion! Håll tillgodo allt detta görs för just er och ingen annan! 

Avsnitt 2, 2015
Avsnitt 3, 2015
  

Share on Facebook