50 mejl, wow

Att många läser bygdenytt.se gör mig både glad och stolt. Engagemang smittar av sig och jag delar med mig saker och ting av det goda när det händer. Som t ex tävlingen, över femtiomejl har kommit in ang 2gg familjebiljetter. Lägg därtill delningen på ESKs Facebook och instagram kontot Klysna vilket ger ca 100 tävlande första veckan och då är det en dag kvar! Ticnet.se försäljningslistor som kommer var tredje dag visar på att biljettförsäljningen verkligen börjar ta fart. Bara i bygden bor det den dubbla siffran av vad taket på festivalen är satt, biljettlänken öppnades i mars och nu när NA m fl medier skriver om det kommer säkert besöktstalen från Frövi, Nora, Linde, Kopparberg och Hällefors öka. Hoppas verkligen ni i bygden som skall gå har säkrat biljetter för det kommer bjudas på stor show under kvällen. Förutom all musik också bygdens bästa bonde etapp 3. Im efter kl. 19 kommer första vinnaren att avslöjas och fortsätt sen sprida all info inför andra utlottningen den 19 juli. Det är nu det verkligen är skoj att det man brinner för blir verklighet även om det är mycket jobb att genomföra allting. 

 Läs här vad media skriver

Inte bara fin reklam för festivalen utan för bygden också, och jag lovar er; hårt och idogt arbete ger alltid resultat. Det är ni värda och ni är ambassadörerna glöm aldrig det. Pratar inte ni varmt om bygden gör ingen annan det heller! 

  

Share on Facebook