Återväxt i bygden

Här nedan kommer veckans första familjebiljett att lottas ut och tillkännages efter kl:19:00 idag. I övrigt så kan man bara konstatera att bygdens framtid är ljus utifrån förskola-skola. Inte bara utbyggnaden av förskolan för två år sen eller utveckling av skolan och dess rust av idrottshallens omklädningsutrymmen. Nej här talar vi om återväxten i form av ungt friskt blod i bygden. Hus i såväl Sundtorp och Klysna kommer få nya knoddar till bygdens verksamheter. Sen sker lite växling av hus på flera platser i bygden med ett noll resultat men överlag så blir det fler blommor att dela ut på nationaldagen nästa sommar då fler och fler upptäcker vår bygd genom att flytta hit. Vilket är jätteskoj, roligt och ett gott kvitto på utfört arbete av alla engagerad eldsjälar som lägger ner stor tid för andra. Det är hjärta, stolthet och passion om något! 

Vinnaren blev: Sara Sandell vann ESKs utlottning vecka1. Ny tävling kommer med start nästa vecka.  

Share on Facebook