Bygden framför allt

För boende och besökare oavsett dag på året. Nu är det full fart i bygden trots att många väljer hängmattan, sommar i bygden är det bästa man kan uppleva med ljusa kvällar som lyser upp vår vackra bygd. Alla årstider har så klart sin tjusning och det händer saker här även mörka vinterkvällar men sommar, sol och långa kvällar är något magiskt i bygden. Glöm inte bort Ervalladagen, förfrågan ute nu till alla som vill sälja något på Ervalladagen den 5/9. Vill du sälja nåt eller känner nån som vill sälja på dagen så lägg ett mejl till nyhetstips@bygdenytt.se.  Landshövdingen kommer och inviger vår stora finaldag på firandet, men innan det äger firardatum 4 av 5 rum nästa lördag och efter NA artikeln i helgen så är det många telefoner som går varma nu. Så tacksamt och roligt för alla lovord och pepp. Kom-ihåg att allting börjar på Lyckevallen redan kl 15 för att sen hålla på till sena sommarnatta den 25/7! 

 

Share on Facebook