Cykla i bygden

Det är kul att fler och fler annamar cyklandet via 600-års foldern. Bygdens vägar äro outgrundliga mer eller mindre. Speciellt då kvällarna är så fina med behaglig luft och solen i väster smygandes ner över trädtopparna. Första väderrapporten inför den 25/7 visar på uppehåll, kvällssol och nära på vindstilla. En idagsläget fin sommarkväll på landet och apropå cykling, den kvällen vädjar vi till bygdens boende via extra utskick att ta cykeln till musikfesten. Om vi slår i taket ang biljetter vilket låter helt galet och orimligt men man vet aldrig så kommer parkeringarna räcka till men vi ser många närsocknes cykla. Na har gjort reportage, bygdetv fyra kommer präglas av festivalen, nästa torsdag i Länsposten och sent nästa vecka är radion inbokad, frågan är då hur många biljetter det finns kvar när de gör sitt inför reportage live from “the bygd” 🙂 

  

Share on Facebook