Festivallysning

Alltså en efterlysning till lördagens festival. En-två sjukvårdskunniga personer som kan tänka sig finnas på plats under kvällen. Inträde och mat står naturligtvis arrangören för till dessa två, först till kvarn gäller. Mejla nyhetstips@bygdenytt.se så svarar vi vändande till de första två. Vi vill hela tiden vara steget före utifall något händer och tänka på allt (nåja) men det mesta vart fall. Man plåstrar nån, ev nån sårlösning/tvätt och om i värsta fall en ambulans (peppar / peppar ) behövs tillkallas det. Det är ni besökare som gör evenemanget men det gensvaret som varit hittills är verkligen besvarat. Gällande ev rum, husbil el husvagn måste detta bokas direkt av Mäla; 070-6651023. Sprid gärna efterlysningar bland vänner och bekanta samt vänta inte ut biljettlänken för länge på Ticnet.se. 

  

Share on Facebook