Ambassadörer

Medierna gör sitt och det kan vi inte denna vecka klaga på tillsammans med den fina reklamen vi fick i helgen på matchen ÖSK-Malmö FF. Nu är det ni som är bygdens ambassadörer om detta skall bli den jubileumsfestival som alla önskar sig. Bara två dagar kvar och så länge länken är öppen på Ticnet.se så finns det biljetter kvar. Dela, sprid och smsa vänner och bekanta som ni ser i artikeln eller sett på bygdetv 2:4 så är Svenne Rubins livebandet no1 som verkligen bjuder på sig själva hela showen. I morgon här på bygdenytt.se så kommer båda allstarlagen vid namn att offentliggöras så ni är väl förberedda på storstjärnorna från förr i de båda gängen. Verkligen en lördag att se framemot och när man tänker på att första kontakten togs i slutet av November ang denna festlördag ja då är det många som har längtat efter fotboll, mat och musik. Berätta nu för alla du känner som ambassadör för bygden, motor kan jag vara men jag är långt ifrån ensam i detta arrangemang. 

 

Share on Facebook