Jubileumsfestival

Fotboll kl: 15:00, musik kl: 18-01. Där är huvuddragen i morgon. Full jackpot i media denna vecka och lägg till er alla som delar i sociala medier samt utdelade reklamlappar så är det “topnoch”. 80års firande ihop med 600års firande måste höras över vidderna och denna vecka har vi nåt långt däröver. Folkfest och gemenskap är a och o i morgon lördag. Du som besökare på Lyckevallen och Hult säteri är en del i arrangemanget och har du ett glatt humör så kommer du lämna kvällen glad, mätt och nöjd. Feelgoodbandet Svenne Rubins samt de lokala förmågorna kommer bjuda upp till stor show under lördagskvällen. Precis som fd storspelarna på Lyckevallen kommer att göra under en jubileumsmatch. Härliga tider, strålande tider, nu kör vi. Än en gång varmt välkomna! På bilden ses Magnus Erhagen, Jimmy Nordengren och SRs reporter Karwan Thair. 

  

Share on Facebook