FESTival

Med benämning på ordet fest denna lördag. Så klart man hade kunnat önskat sig bättre väder men det kunnat ha varit värre som idag söndag t ex. På Lyckevallen blev det den folkfest som man hade önskat sig. Två för dagen fräscha lag stod på varsin sida av planen innan det drog igång. ÖSK vann med 4-1 och Mikael Pettersson gjorde ESKs mål. Kommer så småningom samla ihop all publicitet i form av webb-tv, bygdetv samt alla webb och tidningsartiklar. Sen så klart också radions sändning från bygden i fredags em. Vi kan verkligen sätta en bygd på kartan tillsammans med boende och besökare. Kvällen går ju inte annat än att kort sammanfattas i ren och skär kärlek. Gemenskapen i bygden och kärleken till musiken el vad det nu kan ha varit gjorde att människorna för det första lämnade sina hus och hem och sen också när Svenne Rubins började spela lämnade serveringstälten och formligen studsa och dansa framför scenen. Feelgoodbandet kunde verkligen rocka loss och killen från Säter som sålde bandets soveunirer var nöjd när han framåt midnatt plockade ihop sina grejer ifrån magasinet. Stort tack till alla som kom dit och gjorde FESTivalen samt tack också till övriga musikanter som underhöll mäkta imponerande under kvällen; Ulf Helmer, Linda Nordin Johansson, Henrik Borgström, Axel Jackobsson, Wilma Carlsson och Daniel Wester. Bygdens bästa bonde avgjordes på scenen också och där väntar nu en final på Ervalladagen 5/9 mellan Sofia Huss och Eva-Lena Ilbratt. Så firandet är långt ifrån över här i bygden och önska sig bättre väder tills dess behövs inte för här i bygden ställer man upp oavsett väder, man har ju bra kläder så klart! 

  

Share on Facebook