Över 600 besökare 

Ja så blev facit och då är det faktiskt uppdelat på såväl em som kvällen.  Åskan slapp vi, den kom ju tidigt söndag morgon men i övrigt så härdade vi publiken ordentligt med lite regn, nåja okej då rätt så mycket. Se skärmdumpen från NA i lördags em precis när matchen på Lyckevallen slutade. 225st såg matchen på Lyckevallen, barn, ungdomar och vuxna enligt “vändkorset” nere vid Stisse. 405 besökare enligt “åkbanden”    vid Hult säteri på kvällen med barn, ungdomar och vuxna. Det var ju ett familjearrangemang och familjerna slöt verkligen upp. I övrigt utan att gå in på några exakta siffror då inte allt är ihopräknat så hälsar såväl Mäla och Ronny att de är väldigt nöjda med arrangemanget som helhet och det såldes en hel del mat och dryck under kvällen. ESK är med hela dagen em/kväll inräknade utifrån förutsättningar nästan lyriska. Alla som först såg matchen på Lyckevallen med dess inramning och sen på kvällen då bygden verkligen slöt upp när det vankades konsert. Samt all ovärderlig PR för bygden och sportklubben, tänk att mäta detta i annonskostnaden allt vi fått ut om vår bygd den senaste veckan. Kvar är ju Länsposten på torsdag och bygdetv 2:5 som kommer framöver. Ett extra tack till LRF Axberg / Ervalla som visserligen inte tog någon “ekonomisk risk” men å andra sidan inte fick ut något “ekonomisk vinning” av det som stod för värdskapet vid entrén och hjälp såväl inför och efter. Sunt bonnförnuft rakt igenom och inget är omöjligt för i bygden hjälps man åt. Nu är planerandet igång på allvar inför “Ervalladagen 5/9”. 

 

Share on Facebook