Framåtblick

Vi summerar lördagens firande så smått genom att er hjälp som besökte arrangemanget mejlar in vad som var bra alltså klockrent och vad som kan förbättras till kommande år (host host). Oavsett om det blir fler gånger eller ej behöver man alltid se i backspegeln för att  kunna göra arrangemangen ännu bättre. Konstruktiv kritik och/ eller beröm skickar ni in till nyhetstips@bygdenytt.se så sammanställs det senare för oss arrangörer. Dags att se framåt och gällande PR bilden den senaste veckan så är det så mycket så det går inte i enbart ett inlägg att sumera. Försöker sätta ihop ett snyggt collage framöver men såväl Länsposten som bygdetv 2:5 har ju inte kommit än. Feedbacken gäller även så klart em bejublade jubileumsmatch, hela lördagens firande skall summeras vart efter med hjälp av er. På söndag är nästa tillställning i bygden då hembygdsföreningen anordnar Hembygdsgårdens dag mellan 13-16 med bla veteranfordonsutställning. I bygden som aldrig är still är annars grandfinale av firandet den 5/9 med årets “Ervalladagen” där flera gäster kommer dyka upp bl a Maria Larsson vår landshövding. Mycket kvar att uppleva under sensommaren och hösten i bygden med start redan på söndag em. Bygden framför allt, för boende och besökare!  

Share on Facebook