Vädret

Är väldigt omtalat dessa dagar men det kan ju ingen påverka som vi väl känner till dock förhålla oss till det. Det finns ju gott om saker att “hittepåändå”. Besök t ex återvinningscentralen i Hovsta. Det är ju den som fångar upp bygdens material som gjort sitt för denna gången. Kolla öppettider innan så du inte åker i onödan. Satt igår kväll och sammaförde lite länkar mm så här nedan har ni det mesta, långt ifrån allt men mycket och då förstår ni hur mycket det var i helgen och förra veckan. Lägg därtill bloggar och sociala medier mm. Några har skickat in bilder och videoklipp och det går jättebra att göra också när ni ger ert betyg till arrangemanget i lördags från kl: 15:00 till 01:00. nyhetstips@bygdenytt.se

Radioinslaget från bygden inför firandet;

Na-tv från Lyckevallen och gör som Blom m fl bli medlem i bygdens sportklubb, inslaget klickbart här

Länspostens inför 600års firandet; finns dock på länk här

NaSporten inför hittar ni; klicka här!

Nättidningen 24iBergslagen hälsade på också; Jubileumsmatchen

24ibergslagens inför; reportage här nedan!

Na Noras inför; stora reportaget

Na Noras påminnelse; reportage 2

Bygdetvs inför dvs 2:4, femman meddelas när den kommer; Inför Svenne Rubins

Lägg därtill Länspostens helsida inför (finns ingen länk) samt Kultur och nöje (NA) reportage om firandet med Svenne Rubins (finns ingen länk) reklam av ÖSK med två stora skärmbilder i varsin halvlek på ÖSK-Malmö FF. Lägg därtill NA:s evenemangskalender, 750års kalendern, turistbyråerna i Örebro, Nora och berglagen.se. Så nog hördes firandet långt långt iväg från bygdens hörn.

  

Share on Facebook