Två helsidor 

När man kliver upp för att kila ut till brevlådan tror man ju inte på två helsidor. Men så blev det idagens Länsposten, både på sporten från Lyckevallen och i början från firandet på Hult Säteri. Så fint skildrat av LP:reporter Göran som verkligen på sina besök insett vad som kännetecknar bygden, hjälpsamhet och gemenskap. Ingenting är omöjligt och det boende och besökare efterfrågar fixar vi under realistiska omständigheter till. Fortsätt skicka in bilder och synpunkter till nyhetstips@bygdenytt.se. Alla bilder och klipp som kommer in läggs upp på ESKs hemsida, just nu 66st från olika håll kors och tvärs som har med jubileumslördagen att göra. Då är det bara bygdetv 2:5 kvar och det slutförs idag innan det hamnar på klippbordet. Idag kl: 15 vid Axbergs kyrka anordnat av bygdens församling kan du lyssna till Daniel Wester och Linda Nordin Johansson igen då de spelar vid sommarcaféet.  

Share on Facebook