Bjud på dig själv! 

Man måste våga bjuda på sig själv och jobba hårt för det man tror på. Då har man vart fall gjort ett ärligt försök. Vi har precis avslutat bandningen av bygdetv 2:5 och då insåg vi verkligen kärleken besvarad av mejl, reflektioner och sekvenser från i lördags. Ni alla är helt fantastiskt goa, tack för all er glöd och passion. Den räcker långt för oss att fortsätta spegla allt det goda som sker i vårt område. Bara att över fyrahundra personer besökte festivalen är så värmande så ni kan inte förstå, ni som var där vet vad vi pratar om. När man gör saker för sig själv och andra utan egen vinnings skull då betalar det tillbaka sig tusenfalt åter av det som aldrig går att mäta i pengar, lycka, glädje och omtanke. De senaste veckorna av att bara öppna mejlkorgen har berörts. Alla den media har spridits runt om inte bara i länet och ni kommer få se mer av arrangemang mm framför. Har fått kontakt med många nya bekantskaper som kan leda till något nytt galet påfund. När järnen är mer smorda och varma kommer det tillkännages. -bygden framför allt, för boende och besökare-, ta hand om er alla vi gör allt detta för bygderna bygd! 
 

Share on Facebook