Bygdetv 2:5, jubileumsfesten! 

Ny månad nya händelser att rapportera in i kalendern. Skicka in stort som smått och det läggs in allt eftersom. Många tror att Ervalladagen är toppen av firandet och kanske kan den dagen slå sommarens jubileumsfestival i besöksmängd det återstår att se men det är mycket mer som händer andra halvan av 2015. Rally, bygdeklassiker, julmarknad, matcher på Lyckevallen för såväl ungdom som senior. Gudstjänster, Gårn i kyrkbyn, ungdomsgårn i Sabbatsberg, schack med eldsjälen Jan-Olov, och sen massa saker som ännu är i sin linda planeringsmäsdigt. 

Bygdetv 2:5 är ute nu för visning  och det är det längsta någonsin i historien. Över 16 minuter från jubileumsfestivalen som trots vädret lockade människor högt och lågt från när och fjärran till bygden. Precis ett sådant scenario man drömde om när man började planeringen i slutet av november 2014. Tänk att besökarna vallfärdade trots ösregnet det tyder på att bygden är en sanslös bra plats att bo och verka i. Återigen tusen tusen tack för ert stöd, därav engagerar man sig gärna för bygden dag efter dag. Se och njut av avsnittet ni som inte var där och ni som var där återupplev känslan som spreds den kvällen. Från och med Ervalladagen kommer du kunna beställa årets jubileumsdvd där det i år finns ännu mer ovisat material och som kommer bli en samlargåva utöver det vanliga. 
Titta och njut och sommaren är långt ifrån över än; Jubileumsfestivalen

 

Share on Facebook