Upptäck (lands)bygden

Med eller utan husvagn vet ja. Missa inte kvällens allsång på Skansen för jag säger det igen, bygden är verkligen med över allt denna sommar. Kommer nog framöver aldrig (nåja vem vet) få sån utdelning som vi fått PR-mässigt denna sommar. Lokalmedia och nu rikstäckande SVT så varmt välkomna allesammans till Ervalladagen den 5/9. Det som varit hemligt fram tills igår måndag då SVT släppte det till lokalmedia är att far min tillsammans med dotra är med live i SVTs allsång på Skansen idag tisdag kl: 20:00. Vad du än gör missa inte detta då det kommer göras en “bygdekupp” för att än mer få människor att upptäcka landsbygden och speciellt vår bygd via nätet i första hand och “inreallife” i andra hand. När “bomben” släpptes igår måndag började lokalmedia ringa och nu har det knappast undgått någon att det blir en verklig kick för bygden och farfar samt barnbarn Sörman ikväll. Säger det igen, man måste bjuda lite på sig själv ibland! 

Här är hela SVTs Text ang vinsten

Lokalmedia som bl a NA nappade och skrev om det i måndags

Just nu förhandlades det med SVT om BygdeTV kommer kunna använda material från Skansen med tillstånd av SVT. Mer info kommer framöver i ärendet och fler smällkarameller avfyras inom en snar framtid. Bygden som aldrig sitter still 🙂  

Share on Facebook