Bakom kulisserna

En spännande dag och kväll är därmed över. Noteras kan att dottern kvällen innan laddade upp med att filmas i TV4 på Lotta på Liseberg och farsgubben ladda upp med ett traktorrace guld (igen) denna gången i Fellingsbro den gångna helgen. Vad övrigt kan berättas av gårdagens allsång. Jo att solen sken över en klarblå huvudstad. Djuren kollades in under dagen innan installationen skedde vid 16-tiden. Genrep kl 17 så som programmet skulle bli, ja något så när vart fall. Då skall läggas till att artister testat ljud mm under hela tisdagen från att Skansen öppnade. Likaså de första besökarna sprang in först från grindarna kl 10:00. I övrigt kan man säga att bygde-tv har färre omtagningar än Petra Marklund när hon gör sina “påor” och trailers mm. Sen uteblev Lantmännenkepsen mm som de hade i vinnarvideon likaså då de inte skulle vara med. En person sa en sak en annan nåt helt nytt men så är det väl när många kockar lagar soppan. Tur då att de klarade allsången galant så stan fick lite av bygdens proffsighet till sig. Verkligen en upplevelsens att få vara med om och tänk vad ett roligt videoklipp kan resultera i om man bjuder lite på sig själv. Tack alla för glada tillrop via sms, sociala medier, telefon och i den riktiga verkligheten, så uppskattat av “sångarna”. (Foto Niklas Lindman, SVT) 

Se Husvagnsklippet igen här 🙂
   

Share on Facebook