Spanarn

Det gäller att lägga örat mot rälsen och lyssna av bygden då och då och det göres bäst via mina rundor i bygden med cykeln. Det är så tacksamt att stanna och prata med alla människor som bor och verkar i bygden. Speciellt efter denna sommar då det hänt så ofantligt mycket under juni, juli och augusti med toppningen den 5/9. Träffade på rundan vaktmästaren, kyrkisfröken och fritidspedagoger mfl. Utan att man själv inledde något så var man stolt och glad över sommaren i bygden bortsett vädret då tex på Hult men man går numera rakryggad och känner medgången i bygden utifrån hårt och idogt arbete naturligtvis men fler barnfamiljer hittar hit via husen som är ute till försäljning och det ger positiva ringar på vattnet. Solen strålade, människor var glada och det ger ett gott kvitto på tiden man lägger ner.

IMG_4249.PNG

Share on Facebook