Stafett premiär

Bygdenytt.se & Co jojomen så hette laget i dagens stafett uppe i Storå. Lag nummer 48 hade kapten Jonny döpt till namnet som gjorde finfin reklam i loppet då laget drogs två gånger i utlottningen efter loppet inför alla löpare och publik som idogt väntade in utlottningen efter stafetten som var över 3x6km och undertecknad sidan sträcka två med Lena Jacobsson på första och broder Jonny på sista. Så glad och tacksam över alla mejl, uppmuntran och pepp som ni alla ger mig. Tänk bara på alla som dagligdags besöker denna interaktiva anslagstavla. Ett inlägg om dagen sen 1/1-2012 just för alla ers skull, boende och besökare för en fortsatt bygdeutveckling i positiv anda. Då behövs det fler glada motionärer, bygdeklassiker år tre går vidare med simning vid Norsebäcksbadet den 16/8 kl. 17:00. Det är i bygden det händer, mest hela tiden! 

  

Share on Facebook