Uppvaktning

Årets Ervalladag den 5/9 kommer som sagt besökas av många människor. Det kommer också omvänt uppmärksamma flera också. Bygdens bästa bonde kommer utses där Sofia Huss och Eva-Lena Ilbratt kommer stå högst upp. Överlämning av tavlan som lottades ut den 9/5 sker av Barbro Carlson till en lycklig vinnare. Sen kommer även årets “Dan Andersson pristagare” Marketta och Björn Heden uppmärksammas då de är bosatta i bygden. De sätter bygden på kartan också på sitt sätt då de åker runt utanför bygden och sjunger och spelar. Detta är bara lite av allt som sker den 5/9 med start 11:00 i kyrkan och allt avslutas med gospelkonsert i kapellet med start kl 18 som slutar säkert runt 20-tiden. En sista firardag utifrån banderollerna som så många har uppmärksammat i år då det är tre stycken som sitter uppe på olika platser i bygden.  

Share on Facebook