Sommarkollo

Inget bygdekollo i år väl ändå ett sommarkollo med bygdens församling. Här ser man en av alla fördelar med bygdelagets arbete. Under våren när inte tid och intresse mäktades med av föräldrar i bygden så kliver församlingen fram och avslutar sommarlovet med ett dagkollo. Bad, lek, utflykt, pyssel mm mm och det sker varje dag denna vecka mellan 9-16 för ett 20-tal barn i åldern 9-11år. Bygdens sportklubb inledde sommarlovet för x – antal veckor sen med fotbollskola för 40-talet barn. Nu avslutar bygdens församling sommarlovet med detta sommarkollo, jubileumsåret i bygden är verkligen unikt och magnifikt på många håll och kanter. Sockens 600 år syns och hörs under hela året och inte bara de fem utvalda datumen. Bygden som aldrig är still visar sin bästa sida under alla årstider. 

  

Share on Facebook