Jubileum 600-750

Det har väl knappast undgått någon att det firas rejält i bygden och i den pulserande staden. Bygden började den 9/5 med Hembygdsföreningens 90-års firande och via ESKs 80-års firande och bygdens 600års fest avslutas allting den 5/9 med Ervalladagen. En dag som kommer att äga rum med namnkunniga gäster, företagare och föreningsliv som utställare samt aktiviteter för barn, ungdom och vuxen. Vill du ställa ut den dagen är det snabba puckar för att få med dig i programbladet. Kort och gott hör av dig till nyhetstips@bygdenytt.se om du vill synas den dagen tillsammans med oss. Skulle man leka lite med tanken och se vad staden gör för kommunens 140 000 invånare tror jag fortfarande att bygdens firande för 1200 invånare är både fylligare och mäktigare över tid. Staden satsar på en vecka vilket har varit väldigt populärt och lyckat medans bygden firar från maj-sept! 

  

Share on Facebook