Norsebäckssimmet

Bygdeklassikern är inne på tredje året och startade vintern 2013 med Ervallarännet, via Järletrampet så är det dags på söndag 17:00 för Norsebäckssimmet. Ån är ju inte den varmaste i sommar men tävlingen kommer gå avstapeln enligt plan för alla som vill simma och jaga en egen medalj. Skidorna och löpmomentet har i särklass lockat flest, simningen klart minst deltagare. Återstår att se om det blir fler eller förre på söndag. 50:- vuxna och 20:- barn/ungdomar samt pris till alla barn och utlottning på vuxensidan. Strax innan 17 bör du vara på plats för 17 kör vi igång hälsar bygdens sportklubb som verkar för en friskare bygd. Zumban-tabatan mm är tillbaka i höst igen för åttonde säsongen i rad efter förfrågan från intresserade bygdebor, anmälan sker och först till kvarn. 23/9 — 2/12 är onsdagarna som gäller under hösten 2015 för 80-års firande ESK! 

  

Share on Facebook