Motorutställning 

Vi söker nu lokala fordon till Ervalladagen som skall ställas ut på grusplanen vid skolan under 11-15 som allmänheten kan beskåda under dagen. Nån rallyåkare från bygden och lite andra fräna fordon skall få plats i den halvmåne som görs för dessa 10-12 ekipage. Mejla till nyhetstips@bygdenytt.se så bekräftar vi din plats på årets Ervalladag som tre veckor innan dagen redan har fler utställare klara för marknaden än tidigare år. Vill du ställa ut ditt lokala företag el försäljning så likaså mejlar du till nyhetstips@bygdenytt.se så plockar vi in alla intresserade så långt det bara är möjligt. Programmet går i tryck nu men platser finns så länge borden räcker till! Mer info kommer således allt eftersom men det är ni människor som bor och besöker bygden som är de viktigaste ambassadörerna att sprida allting till folk runt omkring så många får reda på Ervalladagen 2015 den 5/9! 

  

Share on Facebook