“Vi ber om ursäkt”

Så började LRF ordförandet i länet en insändare tidigare i år om att nu kommer det visa sig skördetröskor och traktor på vägarna i samband med skörden. Ett smart sätt att förebygga vad som komma skall och bygdenytt.se gör detsamma i dessa skördetider för att ge lantbrukarna arbetsutrymme under kommande period. Idag var det dags för tredje upplagan av Norseböckssimmmet, tredje delen i bygdeklassikern. Sista momentet i år är Klysnalunken som äger rum den 1/10 start och mål vid Hembygdsgården och man springer till Klysna och tillbaka. Simning lockade åtta deltagare i åldersspannet 9-75år så det är precis som bygden generellt, alla är välkomna och alla åldrar är verkligen med! Nu ikväll skrivs det kontaktuppgifter för glatta livet i bygdens stugor då skolan åter drar igång i morgon igen 08:00. Åter till vardagen och en lång skön sommar i bygden har avlöpt enligt plan ännu en gång. 

  

Share on Facebook