Bygdelagsmöte 

Ikväll 18:30 så träffas återigen samtliga anslutna föreningar till bygdelaget för ordinarie möte. På agendan idag står planerandet av Ervalladagen med fokus på vem gör vad. Det som började som en bygg och bo mässa för några år sen utvecklades rätt fort till en Ervalladag för föreningar och företagare. Det är fjärde upplagan nu den 5/9 och denna dag är ju vart annat år och traktorracet som LRF är huvudarrangör av med bygdelaget som sidekick är ju jämna år. Traktorracet har arrangerats tre gånger och blir isf 2016 även det en fjärde upplaga. I bygden hjälps man åt och kommande Ervalladagen är den mest omfattande hittills med program för stora och små med även “matnyttiga” seminarium som ett litet “landsbygdsfyllmäktige” i miniatyr. Det kommer handla om, skolor på landsbygden-företagande på landsbygden och sist men inte minst fiberutbyggnaden i vår bygd. Exakt program med tider kommer delas ut i bygdens alla lådor och trots att programmet är tryckt så kan fler utställare vara med då vi nu är ca 30st totalt och motorutställningen har fått en fem-sex ja svar så även där kan några ekipage till vara med innan grusplanen är full. Missa inte 5/9 vad du än gör och gilla gärna evenemanget i sociala medier och sprid till vänner och bekanta så alla besöker årets “Ervalladagen” 2015 den 5/9; 11-15 samt kl: 18:00 gospelkonsert i kapellet. 

  

Share on Facebook