Ingen skall missa 

Det är inga bekymmer att få folk att hjälpas åt i bygden vart fall. Efter bygdelagsmötet igår som var klart i god tid innan mörkret så delades det ut program till personer ut bygdelaget som tog varsin vägsträcka var och vipps innan helgen är slut kommer ca 1000 program vara utdelade. Likaså återvanns 2013 års banderoller som bara låg och samlade damm hos Bjöekbackens gård. Sagt och gjort plockade upp dessa, tryckte om datum och tider och vips så sitter två ståtliga banderoller uppe till de sista veckorna. 600-års banderollen åkte ut till Axb.rondellen och därmed sitter det tre utefter R50 och två i kyrkbyn utefter båda vägarna. Det är ni boende och besökare som är ambassadörerna till årets sista firardag. 5 sept 11-15 först och sen gospel konsert i kapellet kl. 18. Sprid, sprid, sprid, och åter sprid! 

  

Share on Facebook