Samarbeten 

Vår bygd genomsyras av samarbeten och gemensamma handtag för kommande utveckling för boende och besökare. Ta t ex dagens trivselträff kl. 14:00 i församlingshemmet. Samarbete mellan församlingen, kapellet och Sabbatsberg. Nytänk och hjälp mellan olika aktörer att arrangera olika månaders trivselträffar. Immanuelskapellet kommer också anordna stickcafé med start i mitten på september. Igår var det match på Lyckevallen där bygdens äldsta ungdomslag vann höstens första seger hemma mot IFK Lindesberg. Mycket folk, kiosken öppen och en ljummen sen sommarkväll i bygden. Sånt ger värme i hjärtat och ett leende på läpparna långt in i höstens kyligare dagar. Det är i bygden det händer och det kommer framför allt märkas nästa lördag då kyrkbyn visar sig i full utstrålning. 

  

Share on Facebook