Veterantåg 

Man får inte börja ta saker och ting för givet i bygden utan hela tiden lära sig att uppskatta allt som finns runt omkring oss. En levande kulturskatt visslar över bygden varje sommar och extra mycket sista helgen i augusti. Kommer det alltid vara så?, ja kanske eller vem vet förresten. Det måste finnas eldsjälar till personer som kör, servar och upprätthåller allting kring veteranjärnvägen. Liksom stationerna i såväl Nora som Sveriges äldsta i Järle. Tänk på det när du tar din cykel till Järle och tåget vidare till Noramarken. Du lever i en fantastisk bygd av engagemang för en levande landsbygd i verkligheten på olika håll och kanter. Saker som du kanske bara tar för givet, stöd bygdens utveckling genom att vara medlem i bygdens föreningar, stödja företagandet och besöka allt gott som sker i bygdens alla hörn. Ha en trevlig söndag allesammans, ditt val påverkar det stora pusslet. 

  

Share on Facebook