Arbetskvällar

Inför Ervalladagen på lördag så är det nu full rulle i bygdens stugor. Det bakas tårtbottnar, lamineras utställarkort, mediaträffar mm mm. Det alla anslutna föreningar nu inför lördagen bör göra är att mana ihop arbetskrafter så slipper bygdens äldre generation slita ut sig. Torsdag kväll vid hembygdsgården skall bord ställas ut inför Skördemarknaden. Likaså fredagkväll görs det som inte gjordes under torsdagen. Kort och gott kom ner det som passar dig, en timme av flera betyder mindre timmar av färre och vi gör inga arbetsscheman utan jobbar utifrån glädje och gemenskap. Är bygden och landsbygdsutveckling viktig för dig och att “Ervalladagen” skall genomföras med en härlig positiv känsla så är vi många som gör en mindre insats. Kom en halvtimme, en stund och hjälp till, på lördag blomstrar bygden igen av boende och besökare med mängder av arrangemang och nyhet för i år, föreläsningar bl a. Väl mött för arbetskvällar to och fre på dina villkor, ingen annans! 

  

Share on Facebook